Header Ads

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !  
Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !  : Selamat sejahtera semua, ini adalah pertama kali saya join segmen daripada Brother Ben Ashaari. Maklumlah berblog belum sebulan hahaha

Benda yang perlu dicerita oleh para peserta "Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !"  ini ialah:
Ceritakan serba sedikit latar belakang korang , secara ringkas. 


Ceritakan juga kelebihan blog korang ! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca ! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..



Bagitau pada rakan pembaca, apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer , cer citer… 
Latar belakang:
Saya berasal daripada Keningau Sabah. Saya bekerja di sekolah iaitu seorang
pelajar bukan guru hehe Adakah itu pekerjaan?hehe... Suka berkawan dengan ramai orang sebab berkawan itu tidak salah, tetapi saya hanya ingin berkawan dengan orang yang baik....

Kelebihan blog:
Mungkin blog ini tidak ada apa yang dikatakan menarik kerana kebanyakan entri dalam blog ini hanya join segmen dan giveaway, Maklumlah blogger yang masih kurang berpengetahuan dan masih perlu banyak belajar.

Impian bila jadi blogger:
Saya mahu jadi seorang blogger yang berjaya dan blog ini dikenali ramai orang. Saya juga mahu mendapatkan income daripada blog ini seperti yang dialami oleh para blogger yang hebat. Siapa tidak mahu dapat duit dari blog kan? hehe

Mungkin itu sahaja yang boleh dikongsikan.
Terima kasih..

40 comments:

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  2. Bagus impian tu..Semoga Berjaya menjadikan Blog sebagai medium penulisan. Mana tahu satu hari nanti menjadi penulis terkenal.
    Belajar rajin2 ye.

    Akak dah join juga
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  3. happy blogging :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan bro. :D
    Happy blogging ya! Apa pun impian you, moga jadi kenyataan lah ya.

    Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
    http://alieff-artwork.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey salam kenal juga.. & terima kasih..

      Delete
  5. takpe... blog ini bakal menarik jika tahu menarik perhatian pembaca! gud luck ok.. :)

    ReplyDelete
  6. X pe baru sbln menulis nanti lama2 mesti byk ygakan d kongsi

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari segmen yg sme, belajar lg ek.. belajar rajin2 dik.. inshaAllah rajin update dpt la side income dr blog... semoga menjadi kenyataan ye dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga,,.. okey thanks :)

      Delete
  8. Good luck CP...Kalau rajin berusaha pasti berjaya...yang penting pelajaran jangan dilupa k..

    ReplyDelete
  9. Keep it up bro..jangan putus asa

    ReplyDelete
  10. Salam kenal dik..
    keep it up...pandai2 bahagikan masa untuk belajar dan berblog yang..kejayaan biar seiring.. good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga...
      terima kasih :)

      Delete
  11. Enjoy your blogging... Salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam kenal. Zumal singgah balas sini. Moga setiap impian terlaksana ^_^

    ReplyDelete
  13. Salam kenal adik... keep blogging okeh ;)

    ReplyDelete
  14. salam kenal dr segmen yg sama. :) saya follow sini :)

    http://najlamohayidin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. by the way cemana nk follow blog ni eh? heheheh

    ReplyDelete
  16. salam kenal ;-)

    happy singgah ...

    ReplyDelete
  17. semoga ur dream come true..keep blogging! :)

    ReplyDelete
  18. aminnn.. moga impian dan harapan itu tercapai.. :)

    ReplyDelete
  19. happy blogging :)

    http://missmyselfcorner.blogspot.com/2014/09/impianku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  20. Happy blogging dan selamat maju jaya dlm pelajaran.

    http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. selamat berblogging... selamat berjaya dalam apa pun yang di ceburi... penyambung kerjaya masa akan datang..

    ReplyDelete
  22. Kalau saya memang tak sempat nak join segmen yang details camni.

    ReplyDelete
  23. Good luck utk masa hadapan :)

    ReplyDelete
  24. Selamat bersegmen dan terima kasih kerana selalu berkunjung ke blog CP

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  26. Hai, kak Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #13
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  27. Salam kenal :) Deno folow sini dari segmen ben ^^ Jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  28. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  29. singgah sini dari ben, studioous.blogspot.ocm

    ReplyDelete
  30. Selamat bersegmen ya :) Harapnya semua itu akan jadi realiti suatu hari nanti ^^ Keep on blogging ya haha..

    ReplyDelete
  31. Yang penting teruskan perjuangan didunia blogger..

    ReplyDelete
  32. selamat berblogging
    blog walking dari segmen yang sama :)

    www.therylisanurulain.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.

Powered by Blogger.