Header Ads

Malaysia Best Blog 2015


Malaysia Best Blog 2015 ialah blog yang memiliki kriteria yang terbaik iaitu, blog yang hebat dari segi cara penulisan pemilik blog tersebut, blog yang kemas, cantik dan teratur.

Dan yang paling penting ialah blog itu dikenali ramai dan boleh memberikan informasi, pengetahuan baru, dan sebagainya yang bermanfaat kepada pembaca blog tersebut.

Malaysia Best Blog 2015


Top 10 Malaysia Best Blog

Malaysia Best Blog 2015




Hasrul Hassan ialah blogger sepenuh masa, pada blognya beliau banyak berkongsi Tips Blogging, Tips SEO dan banyak lagi tips. Beliau merupakan Pakar SEO Malaysia.



Siapa tidak kenal dengan DenaiHati.com? pasti kebanyakkan blogger di malaysia sudah mengenali DenaiHati.com.



Malaysia Best Blog 2015


Bagi saya RelaksMinda juga layak sebagai blog malaysia yang terbaik. Beliau selalu berkongsi informasi, info dan panduan blogger, motivasi, kitar semula, keindahan alam dan banyak lagi. Beliau juga merupakan salah seorang Pakar SEO.



Mia Liana antara blogger wanita yang hebat di malaysia. Mia Liana selalu berkongsi tentang kehidupan sehariannya sebagai ibu, blogger, pekerja dan banyak lagi.



Saya baru sahaja merajinkan diri untuk berkunjung ke blog yang dimiliki oleh pegawai bank ini. Bagi saya blog tersebut memang layak digelar sebagai Malaysia Best Blog apatah lagi blog ini sudah lama beroperasi iaitu semenjak 2003.



Malaysia Best Blog 2015


Blog yang penuh dengan informasi ini juga layak sebagai Malaysia Best Blog 2015. Jika anda perlukan informasi terkini datanglah ke blog Rossacalla.



Kalau kamu berkunjung ke blog AhmadFaizal.com pasti anda tertarik dengan cara penulisannya. Setiap kali buka blog cikgu Titan ini pasti jumpa entri tentang pendapatannya daripada internet. Cikgu Titan boleh digelar Pakar Buat Duit dengan Internet.


8. www.Sensasi2020.com
Sensasi2020 dimiliki oleh Kamil Salleh. Blog www.Sensasi2020.com sarat dengan informasi, tips SEO dan banyak lagi.


9. Ohduit.com
Blog Ohduit.com dimiliki oleh Khirol Hazwan. Blog ini banyak berkongsi Nota Ebay, SEO, bisnes dan banyak lagi.


10. www.Bakul2011.com
Blog pilihan saya yang kesepuluh ini banyak berkongsi drama-drama terbaru, panduan blogspot, tips SEO dan sebagainya. Kalau kamu mahukan info tentang drama-drama terbaru datanglah ke blog Nur Ikaa.


Contest SEO Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Tempat pertama : RM1500
Tempat kedua hingga kesepuluh : RM50

Mari bersama-sama menyertai Contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.



Sekian sahaja entri mengenai Malaysia Best Blog 2015. Semoga ianya bermanfaat untuk semua.

88 comments:

  1. Wahhh dah keluar dah list best blog 2015?? belum habis tahun lagi nih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe senarai diatas ialah blog yang betul-betul mempunyai ciri-ciri yang boleh jadi best blog untuk tahun 2015 :)

      Delete
    2. Tu lah..awal tahun lagi tu:)

      Delete
    3. Senarai Malaysia Best Blog 2015 semakin bertukar tempat, cuma yang top 1 hingga top 4 masih tidak berubah.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Malaysia Best Blog 2015

      Delete
  2. erkk! kita pun ada jugak....macam terlayak pula...apa pun gud luck untuk contest nie ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur Ikaa dan saya tersenarai di blog Calrase Patrick.... ini satu peranugerahan yang tidak rasmi tetapi menjadi pilihan anak muda kita saudara Cslrase Patrick. jutaan terima kasih buat beliau.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Malaysia Best Blog 2015

      Delete
  3. semoga berjaya dalam kontest ini bro!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro HB. Bro tidak mahu turut serta kah? :)

      Delete
    2. baru sertai juga nie..

      Delete
    3. Di mana kedudukan blog Hero Borneo selarang? Moga boleh menyaingi blog yang betada top 1 hingga top 5. Insya Allah...

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Malaysia Best Blog 2015

      Delete
  4. aiseh.

    takde plak blog gua..

    waa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Guli Roket berada di kedudukan paling atas daripada top 1, boleh sampai naik ke bulan. Kalau blog ahmad faizal rasanya boleh naik jika empunya diri pandai main dgn keyword contest SEO ini.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Malaysia Best Blog 2015

      Delete
  5. Semoga berjaya di dalam contest ni. Hadiah memang sangat menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dan semoga berjaya juga untuk kamu. Ya betul sangat menarik :).

      Delete
  6. semua blog yang tersenarai itu hebat semuanya. semoga berjaya dengan contest ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul mereka semua sangat hebat. Terima kasih :)

      Delete
    2. Yalah blog yang hebat sentiasa berada di kedudukan terbai kecuali blog saya yang masih tercari-cari remtak.

      Delete
  7. Replies
    1. Sangat susah sebenarnya nak letakkan entri Malaysia Best Blog 2015 di tempat terbaik. Apa pun perlu ada tekniknya. Semoga berjaya.

      Delete
    2. Thanks Jazz Lover..

      Ya betul tu bro kamil.. :) thanks

      Delete
  8. wowwww... touchingnya bila tengok kak mia ada dalam list... thanks banyak2 tau..

    good luck ya...

    ReplyDelete
  9. All the best, CP. Hebat2 blog dlm senarai CP. Ada yg akak belum pernah terjah lagi.

    ReplyDelete
  10. Memang terbaik taip kat google "malaysia best blog 2015" keluar blog calrasepatrick..

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada mereka yang di calonkan oleh CP..Best Blog 2015? biasanya anugerah camni di buat pada hujung tahu kan

    ReplyDelete
  12. Okeh. bagus bagus .. :) semoga berjaya dengan kontest SEO Malaysia Best Blog 2015 ni ... kalau berjaya menang, jangan lupa belanja ye .. hehehe ...

    Oh ya, terima kasih kerana selitkan blog bro HH dalam tu.

    ReplyDelete
  13. Blog yang no. 6 dan 10 zumal belum pernah terjah ^-^

    ReplyDelete
  14. Sememangnya antara blogger-blogger terbaik di Malaysia..

    ReplyDelete
  15. Good luck CP :)
    Memang terbaik kesemuanya ^^

    ReplyDelete
  16. antara blog yang menggugat juga ni

    moga berjaya bro

    ReplyDelete
  17. Saya dah baca artikel saudara Calrase Patrick..... memang ada aura tentang teknik SEO yang tersembunyi. Saya kagum dengan saudara, wslaupun masih muda tetapi padat drngan ilmuJutaan terima kasih buat saudara kerana menyenaraikan blog saya sebgai top 10 Malaysia Best Blog 2015.

    Semoga saudara Calrase berjaya dalam contest SEO ini. Itulah yang kita harapkan...Suatu hari manti saya pasti blog Calrase Patrick akan menjadi salah sayu blog yang ramai pengikut.

    ReplyDelete
  18. Saya doakan saudara sihat sejahtera....blog Calrase Patrivk boleh pergi jauh.... banyakkan masuk contest SEO untuk penjenamaan blog saudara. Saya harap blog anda sentiasa update dan bolehlah berkongsi informasi.

    Semoga berjaya dengan contest SEO Malaysia Best Blog 2015.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  19. Best Blog of the year. Kalau nak letak list blog terbaik untuk tahun ni rasanya belum masanya lagi coz baru je nk ending bulan januari. Btw semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  20. Ruby pun join juga. Saje-saje cuba. Selamat berjaya dari ruby.my. :)

    ReplyDelete
  21. selamat berjaya.. hehe saya pun join.. try test cuba :D

    ReplyDelete
  22. Semua blog yang hebat-hebat belaka ni.

    ReplyDelete
  23. Terima kasih CP sebab RM menjadi pilihan anda. Anda semakin hebat...mungkin 2015 jadi permulaan dan anda menjadi Malaysia best blogger 2016!
    Semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  24. Hebat-hebat blogger tu semua. All the best ok.

    ReplyDelete
  25. wah ! hebat2 blogger ni ;)

    Jemput join Segmen Bloglist Mac-April CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  26. tahniah semua !
    Selamat Bersegmen :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. semoga terus konsisten untuk berblogging..

    ReplyDelete
  28. Tahniahhhhh kerana menjadi TOP 10 COMMENTATOR January di blog saya :)

    Blog anda sudah tersenarai dalam bloglist February di http://diarymissnick.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. All the best.
    Semua blog tu Mrs. A dah pernah terjah.

    ReplyDelete
  30. Semuanya yang tersenarai memang blog power.

    ReplyDelete
  31. terbaikla blog ni. masuk senarai top 10 suda setakat ni. :)

    ReplyDelete
  32. wah dik power dh main kejar2 ngan hasrul hassan n blogger lelaki... hehe
    http://norfadhillah1810.blogspot.com/2015/02/malaysia-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  33. WAH.HE HE..OK..NK AJAK KE BLOG SY YG KECIK...blog yg biasa.....JOMMM JOIN SEKALI

    ReplyDelete
  34. good luck pada yang tersenarai ya...

    ReplyDelete
  35. Semoga sukses untuk kontes Malaysia Best Blog 2015 ini ya. Semua hebat dan handal belaka.

    ReplyDelete
  36. mereka memang hebat2 belaka..
    good luck dalam kontest ni..

    ReplyDelete
  37. Terbaik baru klik klik blog rakan blogger yang sudah 1st SERP di Google Malaysia. Ada potensi. Goodluck untuk contest SEO Malaysia Best Blog 2015 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang blog Calrase Patrick ada potensi nak berjaya. Blog saya pula semakin ke laut. Nak naik balik bukan main susah. Semoga berjaya bro...

      Delete
  38. All the best dan good luck yer...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua blog bagus-bagus semua. Nek menang memang sukar. Spa pun dpt saguhati dah dikira terbaik.

      Delete
  39. Semoga berjaya bro.... saya hanya berharap agar entri saya berada di page 1, itulah matlamat yang perlu di targetkan.

    ReplyDelete
  40. Bukan senang nak naik kembali rntri kita bila dah turun, cuma sekarang berharap agar berada di page 1, itu sudah dikira paling baik buat masa ini.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  41. Semoga berjaya ye !!

    Ikhlas - Bakul2011

    www.bakul2011.com

    ReplyDelete
  42. Wah wah wah ada peluang menang ni Cp hehehe..blog Cp mkin mantapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap dapat menang lagi hehe :).. Thanks kak lya

      Delete
  43. Semua top blogger yang tersenarai ni, semoga ada peluang untuk menang contest lag :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul mereka semua memang hebat.. Harap macam tu lah :)

      Delete
  44. Anda seorang blogger muda yg berpotensi...jom ngomel kat blog saya pulak...

    ReplyDelete
  45. Datang menjenguk
    Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest
    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  46. dgn khabar CARL menang contest ni kan..ehh...betul ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan contest yang ini tapi contest yang satu lagi :)..

      Delete
  47. semoga berjaya dalam kontes seo ini seperti kontes seo mykad

    ReplyDelete
  48. Sangat sukar entri saya mahu naik ke kedudukan yang baik, asyik top 10 ke bawah. Di mana silapnya pun saya tak tahu. Backlink yang berkualiti kena cukup kuat baru boleh bersaing ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun sangat sukar nak naik kedudukan ke 1.. Saya juga tak tahu mana silapnya hehe.. Mungkin entry ini saya juga kekurangan backlink disebabkan jarang bina backlink ehehe :).. Semoga berjaya bro Kamil

      Delete
  49. nampaknya blog yang disenaraikan memang otai2 ^^..n hai semua! saya graduan bisnes dan salah satu minat saya adalah melukis..jemput dtg ke blog saya ..kamu semua boleh lihat lukisan sy pd page portfolio.. :D biasa2 sje, content pun sedang2 shja..x mcm blog awk2 semua :) sila tunjuk ajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello :).. Terima kasih k sudi berkunjung di blog saya.. blog saya nhe semakin terbiar hehe,, Pasti saya datang ke blog kamu :)..

      Delete
  50. tahniahh!! smua blog yg tersenarai best blakeee

    ReplyDelete
  51. Kemas dan cantik blog nih,taniah lh ya

    ReplyDelete
  52. jujurnya.. kak yati suka baca blog kamu..

    ReplyDelete
  53. thans dear... kak mia baru sempat terjah entri ni..

    thumbs up!

    ReplyDelete
  54. SELAMAT PAGI
    SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN
    INTEREST BULANAN 1.5% SAHAJA
    30 HARI BAYAR BALIK TANPA FAEDAH

    LAYAK DIMOHON
    -SWASTA
    -KERAJAAN
    -SOSCO
    -CCRIS
    -CTOS
    -BLACKLIST

    DOKUMEN DIPERLUKAN
    -I/C
    -BANK STATEMENT 3BLN
    -SLIP GAJI 3BLN
    -SURAT PENGESAHN MAJIKAN
    -BIL AIR/ASTRO/ELEKTRIK

    UNTUK MAKLUMAT BOLEH HUBUNGI:
    SMS/CALL/WECHAT/WHATAPPS'011-25482889
    EMAIL:saravanavel2612@gmail.com

    ReplyDelete
  55. terbaik lah bro...
    tak menang tapi still dalam top 5 bro
    salute lah

    ReplyDelete
  56. hebat2 rupanya blogger ni..#newbie

    ReplyDelete
  57. next projek la saya gini...hehehe

    ReplyDelete
  58. The blog was absolutely fantastic! Lot of information is helpful in some or the other way. Keep updating the blog, looking forward for more content...Great job, keep it up.
    Best SEO Company Malaysia

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.

Powered by Blogger.