Header Ads

Buat Duit Blog Dengan Yllix


Salam sejahtera semua, baru-baru ini saya berjaya buat akaun Paypal dan saya keluarkan earning dari akaun publisher Yllix saya ke dalam Paypal. Bukannya banyak, ada sen sen sahaja sebab sudah lama saya buang iklan Yllix dalam blog saya haha, apabila ada akaun Paypal baru buka balik untuk keluarkan earning hoho.


Bukti Bayaran $2.38 USD dari Yllix

Bukti Pembayaran Dari Yllix

Bila berjaya keluarkan earning dari Yllix ini, terasa mahu kembali gunakan iklan mereka. Namun buat masa ini, saya kekalkan iklan Nuffnang sahaja dalam blog ini. Setia dengan Nuffnang lah katakan haha.

Jom Buat Duit Dengan Yllix

Kalau kamu berminat untuk buat duit dengan Yllix silakan untuk daftar di sini. Saya yakin kalau blog anda mempunyai trafik yang tinggi pasti anda boleh dapat lebih banyak dari Yllix sebab beberapa blog/website yang review Yllix merupakan salah satu alternatif Adsense yang terbaik.
buat duit dengan Yllix
Saya doakan semoga anda berjaya buat duit dengan Yllix.
Sekian.

8 comments:

  1. Kalu dulu boleh dikatakan setiap @ 2-3 bulan kuarkan duit nuffnang tp sejak dua menjak ada le juga seciput di dalam akaun tu, maklum le akak dah tak seaktif dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kak. Nuffnang saya pun tidak sekencang dulu sebab blog saya penuh dengan sarang labah-labah :)

      Delete
  2. Oklah, dapat juga merasa duit daripadanya :)

    ReplyDelete
  3. Wah buat duit dengan ylix heh...terbaik sahabat! Mula-mula sikit lama-lama berbukit kan pakar seo.. :)

    ReplyDelete
  4. Agak lama Mrs. A tak singgah sini dah bertukar wajah rupanya

    ReplyDelete
  5. Baru tahu pasal ylix ni, biasa dengar mobicow, revenuehits dan h12 sebagai alternatif adsense selain nuffnang dan initty

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.

Powered by Blogger.