Header Ads

Ayat PickUp Line Terbaik Untuk Kenakan Orang


ayat pickup line sentap, ayat pickup line paling sweet, ayat pickup line lawak, ayat pickup line sepahtu, ayat pickup line twitter, ayat pickup line untuk perempuan, ayat pickup line lawak untuk lelaki, ayat pickup line untuk suami, ayat pickup line untuk kekasih
Mari saya kongsikan kepada anda beberapa ayat pick up line untuk anda guna kenakan orang lain atau mengorat chia chia chia.


Koleksi Ayat PickUp Line Terbaik 2017


A: Bermula dari sekarang saya mahu jadi petani
B: Kenapa nak jadi petani?
A: Supaya setiap saat saya boleh menanam cinta di hati awak

A: Saya takut…
B: Takut apa?
A: Saya takut kehilangan kamu!

A: Awakkkk tolongggg!!!!
B: Kenapa awak?
A: Saya dah jatuh, terjatuh dalam hati awak.

A: Awak ni kan, Nak Tau tak nak tau tak apa beza peti ais dengan awak
B: Apa?
A: Peti Ais sejukkan air, tapi awak sejukkan hati saya.

A : Awak, tahu tak bezanya awak dengan banduan?
B : Tak tahu.
A : Banduan terperangkap dalam penjara, tapi awak terperangkap dalam hati saya.

A : Awak jom main sorok-sorok
B : Taknak lah
A : Alaa kenapa?
B : Sebab perempuan cantik macam awak susah nak jumpa.

A : Apa perbezaan awak dengan longkang?
B : Apa?
A : Longkang mengalirkan air tapi awak mengalir ke dalam hati saya.

Kalau mahu tengok video ayat pick up line dari sepahtu boleh cari di youtube hihi. Semoga dengan ayat-ayat pick up line yang lawak, sweet dan sentap ini, anda terhibur dan dapat idea untuk kenakan girlfriend atau pakwe kamu haha cia cia cia. Jangan lupa untuk tweetkan ayat pickupline ini di twitter kamu haha. Sekian.
Powered by Blogger.