Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Rasanya sudah sangat begitu lama tidak menyertai mana-mana segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger.

Jadi, untuk kali ini, saya cuba untuk join satu segmen yang dianjurkan oleh Hasrul Hassan iaitu Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Siapa tak mahu kena tolong dengan Sifu HH kan?

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket Jom ramai-ramai join Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket (klik banner diatas) sebelum segmen ini akan tamat pada jam 12 pm 09 march 2017. Nda susah juga bah mahu ikut ini segmen, hanya perlu patuhi syarat-syarat yang serius simple punya.

Syarat untuk menjadi peserta segmen ini:
  1. Untuk jadi peserta mestilah ada blog sendiri.
  2. Semua peserta wajib untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post tersebut. Banner tersebut mesti link ke entri untuk segmen ini di blog Hasrul Hassan.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Tuan Hasrul Hassan tolong roketkan yang ini ya http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/11/3-sikap-orang-jepun-yang-perlu.html

Nah simple saja bah syarat yang dia mau. Jadi kasi laju laitu tangan kamu pigi buat entri sekarang hoho..Sekian dan semoga bermanfaat.

p/s: terima kasih bro HH kerana telah meroketkan kan trafik entri jepun saya itu hoho. Memang betul-betul meroket :)

9 komen untuk "Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket""

Hanafi Abdullah

tawaran yang sangat menarik..macam nak coba jak

lokman amirul

selamat bersegmen

Hasrul Hassan

Yahhh udah ... sudah dapat? Diroketkan entri poada 11 mac 2017.
Terima kasih Cal sbb join segmen saya ye.

zool

Terbaik tu,.. Blog hasrul hassan memang boleh membantu meningkatkan traffik kita

Mrs. A

Wah! dah meroket ya!!!
Mrs. A pun join segmen HH ni

Etuza Etuza

hebatnya rajin ya join..

Etuza Etuza

ramaikan kawan..jadi dgn saya kawan ka tak nak kawan ni hahaha

Mia Liana

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

- Mia Liana

Mia Liana

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

- Mia Liana

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.