Header Ads

Buat Duit Dengan Mobicow 2017

Saya yakin ramai blogger yang sudah tahu mengenai Mobicow dan pastinya masih ada yang tidak tahu. Mari kita kenali Mobicow.

Apa itu Mobicow

Mobicow merupakan sebuah syarikat pengiklanan yang hampir sama dengan Nuffnang, cuma bezanya ialah, iklan Mobicow hanya muncul pada pengguna telepon pintar dan ianya dalam bentuk popup.

Bukti Pembayaran Dari Mobicow

Saya mula pasang iklan Mobicow pada bulan disember 2016 dan sampai kini, saya sudah terima lima kali pembayaran dari Mobicow.
Buat Duit Dengan Mobicow

Kebaikan Mobicow

  1. Minimum pembayaran ialah 5USD untuk Paypal. Jadi tidak perlu susah kumpul banyak pun boleh cashout.
  2. Pembayaran dilakukan secara automatik setiap bulan iaitu 15 atau 16 haribulan.
  3. Tidak susah untuk memasang dalam blog.
  4. Masa untuk approve blog tidak mengambil masa yang lama.
  5. Boleh dipasang bersamaan dengan Nuffnang atau Adsense.
  6. Dll
Jadi jangan tunggu lama, sila daftar dengan Mobicow sekarang juga huhu. Klik sini untuk daftar dengan Mobicow -> Daftar Mobicow.

Semoga bermanfaat. Sekian.

6 comments:

  1. Saya ada akaun tetapi tak pasang.. Ruginya tak makan duit dalam dollar

    ReplyDelete
  2. hoho..

    benda ni tengok blog.

    Yang main affiliate, tak sesuai guna mobicow. Sales compem lari. Yang target trafik, mobicow sesuai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak. Bila income mobicow ni meroket, sales kat affiliate tak bergerak pulak.

      Delete
  3. kalau trafik tinggi mmg best..

    ReplyDelete
  4. memang best kan mobicow

    ReplyDelete
  5. Memang best mobicow ni, tapi macam cikgu titan cakap, kena tengok blog..apa pun tahniah dah 5 kali cashout tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.

Powered by Blogger.