Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta dari Blogger

Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta dari Blogger

Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta dari Blogger : Tema untuk tahun kemerdekaan Negara kita Malaysia pada tahun ini ialah Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta.

Peranan saya sebagai seorang Blogger Malaysia untuk menzahirkan Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta ialah :

Pada bulan kemerdekaan ini terdapat banyak segmen dan Giveaway berkaitan dengan Kemerdekaan negara kita dianjurkan oleh para blogger malaysia. Dengan semangat cinta akan negara saya mengikuti beberapa banyak segmen dan giveaway yang dilancarkan oleh para blogger tersebut, kerana apabila pengunjung blog dari Negara lain datang berkunjung ke blog ini, mereka akan melihat betapa banyak entri berkaitan dengan kemerdekaan di blog ini. Maka apabila mereka melihat entri berkaitan dengan kemerdekaan Negara Malaysia, mereka akan merasakan semangat cinta akan Negara yang tinggi dimiliki oleh penulis entri dan mereka juga merasakan semangat kerjasama Blogger malaysia dalam menjayakan segmen dan giveaway tersebut.


Sekian itu sahaja Peranan saya sebagai seorang Blogger Malaysia untuk menzahirkan "Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta".

Semoga Negara Malaysia akan terus berada dalam keadaan yang aman dan damai.

3 Responses

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel