5 Website Untuk Edit Gambar Terbaik 2018

5 Best Photo Editing Websites
Selamat sejahtera semua, saya memang minat untuk edit-mengedit gambar. Jadi sudah banyak aplikasi android dan website yang saya cuba untuk edit gambar-gambar yang saya ada.

Banyak aplikasi dan website yang memang saya boleh katakan terbaik untuk kita gunakan.

Jadi untuk kali ini, saya mahu kongsikan 5 Laman Web untuk mengedit gambar atau imej secara online dan percuma.

Silakan baca :)


Photo Express Online Photo Editing
Photo Express
Laman web ini memberikan tools untuk mengedit gambar yang menyediakan banyak kesan besar-besaran sama seperti Adobe Photoshop.

Antara ciri yang besar yang disediakan oleh Photoshop Express adalah, mereka menyediakan 2 GB Penyimpanan.

2) Befunky

Befunky menyediakan pelbagai pilihan seperti College-maker photos, Simple Editing photo dan banyak lagi pilihan.
Pic Monkey antara laman web yang besar untuk mengedit gambar secara online.

Pic Monkey memberikan ciri-ciri seperti untuk tanaman, berputar, pendedahan, warna, mengasah dan mengubah saiz dengan banyak tools yang terbaik. Juga mengedit teks dan lapisan.

4) Pixlr

Pixlr online photo editing
Pixlr
Satu lagi tools online yang hebat dalam talian iaitu Pixlr, dengan tool ini anda boleh menggunakannya dengan banyak photo-Buckets juga.

Kamu boleh memberikan kesan sihir pada gambar anda dengan pilihan digital seperti Penapis, tanaman, mengubah saiz dan menambah kesan dengan banyak lagi. Mereka juga menambah retro Pixlr-o-matic bagi menambah beberapa tahun ke imej mereka.

5) PhotoVisi

PhotoVisi menyediakan Kesan Foto dengan Basic, Love, Magic, Girly, college Maker, Group Photo, Card photos, Colleges Effects, Face Effects dan banyak lagi.


Semoga entri ini memberikan manfaat kepada anda.
Sekian :).

Artikel Berkaitan :

Ulasan untuk "5 Website Untuk Edit Gambar Terbaik 2018"

  1. kt phone sy mmg guna pixlr ni.. mudh dan blh ltk watermark...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya saya pun suka guna application Pixlr :)

      Delete
  2. Lunapic pun ok juga. SP selalu guna..:)

    ReplyDelete
  3. nice sharing cp . boleh try pasni . biasa pakai photoscape je . huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :).. Saya juga selalu guna photoscape tu,, hehe

      Delete
  4. rajinnya bro mencari info begini..bagus-bagus

    ReplyDelete
  5. photosop express ini nak saya terjah senang buat photosop dengan software bagaimana ya bedanya

    ReplyDelete
  6. sebelum tahu juga kewujudan bab2 photo nie,tapi tak reti nak guna...sekarang blh try..

    ReplyDelete
  7. xboleh guna pun..semua kena byar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

For inquiry, product or service review and advertising, please email to calrasepatrick@gmail.com.

Sekian.