Saya Blogger Sabah

Sabahan Blogger - Entri ini untuk menguji kekuatan SEO blog untuk kata kunci Blogger Sabah. Idea ini tiba-tiba muncul apabila saya search kata kunci blogger sabah di carian google hoho.

Mari lihat kedudukan carian blogger sabah pada Google Chrome Incognito Window.


Blogger Sabah




Blogger Sabah

Bukan senang untuk entri ini berada di kedudukan teratas carian google disebabkan blog yang sedang berada di kedudukan teratas itu mempunya senjata SEO yang lengkap untuk mengungguli kedudukan teratas carian Blogger Sabah.

Apa yang saya maksudkan senjata SEO yang lengkap ialah tajuk blog tersebut ialah Sabah Bloggers United dan URL blog pula ialah http://sabah-bloggers.blogspot.com .Tajuk blog dan URL blog tersebut memiliki kata kunci Blogger Sabah, jadi blog itu pasti sukar untuk di atasi. Tapi orang kata lebih baik mencuba daripada langsung tidak mencuba kan?.

Siapa Blogger Sabah?

Blogger Sabah

Rasanya memang ramai Sabahan Blogger. Tetapi siapa Sabah Blog Travel? dan siapa Sabah Food Blogger? kalau mahu tahu jom sama-sama buat pencarian di google, pasti dapat jawapannya hihi.

Calrase Patrick Blogger Sabah

Blogger Kacak

Calrase Patrick Blogger kacak Sabah hihi. Saya sertakan sekali gambar saya sebagai salah seorang Blogger dari "Negeri di Bawah Bayu".
Kesimpulannya
Entri Blogger Sabah ini mungkin menarik atau mungkin tidak menarik kan? Tetapi dengan cara yang saya lakukan ini, terupdatelah juga blog yang semakin kelihatan usang ini.
Sekian.

15 Responses

  1. http://madey09.blogspot.com/
    hebat terus Etuza klik blogger Sabah..bagus jg boleh buat team blogger sabah kan CP hehehe seo lawa ni ramai klik

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi terima kasih sudi klik blog buruk saya cikgu :).. boleh juga tu cikgu :)

      Padam
  2. Blogger Sabah semuanya hebat dan ramah! Entri ni pasti mudah berada dimuka depan... :)

    p/s: Sejak Relaks Minda ada masalah, Blog utama Bin Muhammad kini di www.dammahumnib.com

    BalasPadam
  3. CP tak payah merendah diri ya..banyak ilmu di sini ..inilah masa ada terluang cuti2 tambahkan ilmu selain mentelaah pelajaran ya. Saya nak mahu CP berjaya ingat tu buktikan dengan ada blog kita berjaya juga....lepak dekat blog terbaik secara yang betul..

    BalasPadam
  4. good luck blogger sabah

    BalasPadam
  5. hebat tips blogger sabah ini! saya pon turut ter klik ! hehehe

    BalasPadam
  6. akak pun blogger sabah juga bah CP

    BalasPadam
  7. saya.. 'Blog Pelancongan Sabah'... hihihi

    BalasPadam
  8. dulu waktu aktif blog thn 2011-2013 ramai kwn blogger sabah..seronok sharing ilmu blogging..

    nmp gambar muda lagi ni..

    salam kenal dari cik tom...

    BalasPadam
  9. Hai cal. Sa pun blogger sabah juga. Jarang jumpa kwn seangkatan. Nice entri. Keep it up.

    BalasPadam
  10. go sabahaan...

    salam kenal newbie sabahan blogger :)

    BalasPadam
  11. Kopisanagan kumaa dia Cal P

    BalasPadam
  12. Saya sedang buat artikel tentang Blogger Sabah.

    Saya terjumpa pula blog kau ni Calrase Patrick.

    Yang mengejutkan saya, Template kita sama saja.

    Oleh kerna saya sudah sampai di blog kau ini.

    Alang-alanglah kalau tidak mahu kasih tinggal tanda.

    Kau teruskanlah menulis, kasih dominate itu Google.

    Terbaiklah Blogger Sabah. Teruskan Hu Haa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mantap terbaik. Terima kasih sudi singgah di blog saya yang makin terbiar ini hihi

      Padam

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel