Ayat PickUp Line Terbaik Untuk Kenakan Orang

ayat pickup line sentap, ayat pickup line paling sweet, ayat pickup line lawak, ayat pickup line sepahtu, ayat pickup line twitter, ayat pickup line untuk perempuan, ayat pickup line lawak untuk lelaki, ayat pickup line untuk suami, ayat pickup line untuk kekasih
Mari saya kongsikan kepada anda beberapa ayat pick up line untuk anda guna kenakan orang lain atau mengorat chia chia chia.


Koleksi Ayat PickUp Line Terbaik 2019


A: Bermula dari sekarang saya mahu jadi petani
B: Kenapa nak jadi petani?
A: Supaya setiap saat saya boleh menanam cinta di hati awak

A: Saya takut…
B: Takut apa?
A: Saya takut kehilangan kamu!

A: Awakkkk tolongggg!!!!
B: Kenapa awak?
A: Saya dah jatuh, terjatuh dalam hati awak.

A: Awak ni kan, Nak Tau tak nak tau tak apa beza peti ais dengan awak
B: Apa?
A: Peti Ais sejukkan air, tapi awak sejukkan hati saya.

A : Awak, tahu tak bezanya awak dengan banduan?
B : Tak tahu.
A : Banduan terperangkap dalam penjara, tapi awak terperangkap dalam hati saya.

A : Awak jom main sorok-sorok
B : Taknak lah
A : Alaa kenapa?
B : Sebab perempuan cantik macam awak susah nak jumpa.

A : Apa perbezaan awak dengan longkang?
B : Apa?
A : Longkang mengalirkan air tapi awak mengalir ke dalam hati saya.

Kalau mahu tengok video ayat pick up line dari sepahtu boleh cari di youtube hihi. Semoga dengan ayat-ayat pick up line yang lawak, sweet dan pickup line sentap ini, anda terhibur dan dapat idea untuk kenakan girlfriend atau pakwe kamu haha cia cia cia. Jangan lupa untuk tweetkan ayat pickupline ini di twitter kamu haha. Sekian.

Panduan cara mudah buat duit hanya baca dan kongsi artikel di media sosial, boleh dapat RM30-RM500 sehari. Silakan baca di Cara Buat Duit Dengan Cashzine 2019

Post a Comment

6 Comments

  1. WAH KANMAIN LAGI MOGA BERHASIL

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha iya moga berhasil .. Terima kasih

      Delete
  2. Wahhhhh carl dah ada buah hati k??? ~_^

    ReplyDelete
  3. boleh forward kat dato aliff syukri ni ;-)

    ReplyDelete
  4. memang best kenakan awek dengan pick up line..mereka akan malu tersipu-sipu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.