Cara Mudah Buat Link Whatsapp 2021

Cara Mudah Buat Link Whatsapp, WhatsApp link Malaysia, Cara buat link Instagram, Cara buat link WhatsApp Bitly, Cara buat link whatsapp untuk bisnes, Cara buat link Facebook
Bagaimanakah cara untuk buat link whatsapp? Artikel ini akan membincangkan cara yang paling mudah untuk anda buat link whatsapp.

Link whatsapp ini sangat penting untuk online seller. Untuk bagi customer senang tekan link tu terus dapat whatsapp kita. Tak payah la dia orang nak salin no handphone kita pastu kena save as contact dalam handphone pulak.

Dapat customer yang atas pagar memang tak la dia nak save no handphone kita. Makanya ini saya nak share cara buat link whatsapp.

Cara Buat Link Whatsapp

Cara Buat Link Whatsapp

Copy paste macam ni. Just tukar nombor handphone.

http://www.wasap.my/60123456789

Atau anda boleh letak ayat di belakang untuk bagi senang trace customer tu datang dari mana. Edit no handphone dan ayat tu sahaja.

http://www.wasap.my/60122287680/NakOrder

Semoga perkongsian tentang cara buat link whatsapp ini berguna untuk anda.

7 Responses

  1. thanks sharing tutorial

    ReplyDelete
  2. mudah saja rupanya nak buat link ni. Terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas perkongsian..

    ReplyDelete
  4. Oh senang je.. thanks for the sharing!

    ReplyDelete
  5. Thanks for the tips

    ReplyDelete
  6. Terima kasih, share. Saya dah cuba. Menjadi. :)

    ReplyDelete
  7. Salam hormat..pagi2 berkelana..wah nah aplikasi ni

    ReplyDelete
Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel