30 Ayat Pickupline Paling Padu 2021

Sedang cari pickupline untuk mengorat cia cia cia? atau pickupline pantun? Dalam artikel ini saya akan kongsikan beberapa koleksi pickupline yang paling padu dan paling terbaru serta pickupline sweet yang anda boleh guna.

Pickupline yang saya kongsikan ini menggunakan campuran pickupline melayu dan juga english.

So layan...


Pickupline Terbaik 2021

Apa perbezaan awak dengan buruh kasar?
Buruh kasar membaiki bangunan tapi kau membaiki keturuan.
Are you a machine?
cause i dah MACHINEtaimu😳
Are you mix?
because you half malay and half mine.
Adakah nama kamu adalah google?
Sebab kamu ada segalanya yang saya cari.
Adakah kamu adalah kamu?
Sebab kamu menambah makna dalam hidup saya.

Ikan selayang, ikan kelah,
kalau sayang mengaku je lah.
You, I nak kipas boleh tak?
Kipastian masa depan kita.
Apa beza kereta dengan I?
Kalau kereta you bawa kat highway, kalau I, you bawa ke syurga.
You I rasa I nak berus lah.
Berusaha dapatkan hati you.
You asal daripada mana eh?
Oh saya ingatkan syurga, sebab setahu saya bidadari asal daripada syurga.
Berjalan kaki ke tempat kerja,
You, I janji I sayang you sorang je.
Dalam banyak-banyak cuka, cuka apa yang manis?
Saya cuka awak.
pickupline sweet

I suka makan nasi.
WheNASI your face, I smile.
Awak suka makan tempe tak?
Sebab TEMPEmu disisi, saya keseorangan.
Kalau I tengok pemandangan gunung, itu mountain view. Kalau I tengok pemandangan laut, yang tu ocean view.
Kalau I tengok you, I love view.
Can you be my bulan?
But the 'lan' is silent. My boo.
I'm from Sabah. So, can you sabar?
Because soon, we gonna make it sah bah.
Saya suka Sarawak.
But the 'SAR' is silent.
Apa beza baju bundle dengan you?
Kalau baju bundle, kita panggil prelove.
Kalau you, I panggil my love.
Awak, saya rasa phone saya problem lah.
Sebab takde nombor awak.
Awak mesti suka makan buah pear kan?
Sebab dimata saya awak PEARfect.
Awak tau tak apa beza awak dengan Neil Armstrong?
Neil Armstrong mendarat dekat bulan, awak mendarat dekat hati saya.
Saya suka minum milo, sebab tulah setiap kali saya nampak awak macam saya nak panggil awak my love.
Dalam banyak banyak air tin, air tin apa yang paling manis?
AIRTINking about you everyday.
You atlet ke?
Sebab I penat kejar you.
Awak kenal Donald Trump tak?
Sebab awak buat hati saya tak tenTRUMP.
Awak mesti layan cerita korea kan?
Sebab saya rasa awak SEOUL-mate saya.
Buah manggis buah mempelam,
cakap dekat parents you, calon menantu kirim salam.
Pergi ke kedai membeli kuaci dan buku,
Eh benci aku.
Ada banyak benda yang kita tidak boleh kira dalam dunia ini.
Antaranya, jumlah bintang di langit. Jumlah ikan di laut dan jumlah cintaku padamu.

0 Response to "30 Ayat Pickupline Paling Padu 2021"

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel