Senarai Cawangan Pejabat PTPTN Negeri Perlis

Untuk anda yang memerlukan perkhidmatan berkaitan dengan PTPTN (Pendidikan Tinggi Nasional Berhad) dan anda berada di kawasan Perlis, sudah pasti anda mahu tahu alamat lokasi cawangan pejabat PTPTN di Perlis dan juga waktu beroperasi.

Di setiap cawangan PTPTN, anda boleh membuat pembayaran balik pinjaman PTPTN, memohon pinjaman baru, meminta pembetulan maklumat atau membuat sebarang pertanyaan berkaitan dengan pinjaman PTPTN anda.

Berikut adalah senarai lengkap cawangan PTPTN di Perlis yang boleh anda kunjungi untuk mendapatkan bantuan dan maklumat.

Cawangan PTPTN Perlis

cawangan ptptn perlis

Pejabat PTPTN Negeri Perlis

Lokasi
  • No. 3, Aras 1, Blok B, Pusat Transformasi Bandar (UTC) Perlis, Sena, 01000 Kangar, Perlis
No. Tel
  • 04 – 970 8181
No. Faks
  • 04 – 970 8183
Waktu Operasi
  • Isnin – Jumaat: 8.30 pagi – 5.00 petang
  • Waktu Rehat Jumaat: 12.15 tengah hari – 2.45 petang
  • Sabtu – Ahad/ Cuti Umum/ Negeri: TUTUP
Peta


Customer Service Number PTPTN Careline

Untuk sebarang soalan atau kekeliruan berkaitan dengan Perbadanan Tabung Pendidikan Nasional, sila hubungi pihak berkaitan melalui talian hotline atau Live Chat yang beroperasi setiap hari kecuali pada hari cuti umum.

Anda juga boleh menghubungi PTPTN Customer Service melalui talian Careline dan media sosial seperti yang dinyatakan atau melalui e-mel kepada pegawai tertentu yang boleh didapati melalui portal rasmi tersebut.


Itulah senarai cawangan pejabat PTPTN Perlis yang boleh membantu anda menyelesaikan segala urusan berkaitan dengan PTPTN. Semoga maklumat ini membantu dan memudahkan anda.
Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel