Header Ads

Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad kita untuk sertai program Mykad Smart Shopper dan bersama-sama kita menikmati pelbagai diskaun yang tersedia melalui program Mykad Smart Shopper.



Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad

Mykad Smart Shopper


Mykad Smart Shopper merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction yang telah dibangun dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn. Bhd.
Sebuah syarikat berstatus Multimedia Super Corridor (MSC) dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MDec). Mykad Smart Shopper bertujuan untuk menawarkan ganjaran runcit dan rebat yang akan memberi manfaat kepada pengguna di Malaysia dan juga peruncit.

Kelebihan Menyertai Program Mykad Smart Shopper


  • Pengaktifan Mykad untuk menjadikan kad diskaun adalah percuma.
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan.
  • Tidak perlu membawa kad tambahan. Semua orang membawa Mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja.
  • Aplikasi Mykad Smart Shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.
Memang berutung jika kita menyertai program Mykad Smart Shopper. Jom Aktifkan Mykad kita untuk dijadikan kad diskaun.

Jom Aktifkan Mykad

Hadiah Contest SEO Jom Aktifkan Mykad

  • Tempat pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat ketiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang tunai RM50 bagi setiap pemenang


Silakan baca juga: RF3 World Firmax3 Malaysia

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar dan ditaja oleh www.aktifmykad.com
Semoga berjaya kepada para peserta Contest Seo Jom Aktifkan Mykad.

Sekian.

115 comments:

  1. Selamat malam cal..macam berubah lagi template kan. Ok teruskan yang terbaik.Entry menarik ja tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Template sebelum nhe kelihatan seperti tidak terurus.. hehe, Terima kasih cikgu

      Delete
    2. template mmg nice..mesti mesra seokan?

      Delete
  2. menarik jgua entri dari bro..semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro dan semoga berjaya juga..

      Delete
  3. MyKad pelbagai guna sekarang

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya bro ..dah jangan tunggu lagi..aktifkan sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro HB.. Bro jom join sama, mana tahu boleh menang..

      Delete
    2. Betul, jom aktifkan mykad sekarang

      Delete
    3. boleh juga tu..nanti la sikit

      Delete
  5. Good luck .. rasa nak join jugak.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Marilah sama-sama meriahkan contest seo Jom Aktifkan Mykad ini.. :)

      Delete
  6. wow ..sudah diatas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempoh tamat contest nhe masih jauh dan masih boleh jatuh, lagipun syifu syifu seo belum menyertai contest nhe.. hehe

      Delete
  7. Baru beberapa jam buat entri ni dah ada ni first page, syabas

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    moga berjaya dalam contest nie k... good luck keep up.. 'jom sesama aktifkan mykad'...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okey terima kasih brother Mselim.

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih brother parihh. Jom join sama.

      Delete
  10. Mykad yana mmg da aktif..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baguslah tu, mesti dah terima banyak mata ganjaran

      Delete
  11. menarik ni.. mesti ramai yang nak cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda yang menarik siapa yang tak nak cuba kan?

      Delete
  12. First time zumal pergi ke hq mssp nie rasa teruja tau. Good luck CP

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Thanks kak Raudzah.. Bila nak buat entri penyertaan? :)

      Delete
  14. Semoga berjaya dengan contest ni...

    ReplyDelete
  15. semoga berjaya dalam contest ini. kak suka baca blog kamu.. jemput blogwalking k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak.. Sudah pasti saya akan datang blogwalking :)

      Delete
  16. semoga maju jaya tuan.
    baru terperasan ada contest SEO "Jom Aktifkan Mykad"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan.
      Jom sama-sama aktifkan mykad kita :)..

      Delete
  17. Semoga bro sukses untuk kontes ni yer. lumayan hadiahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih brother Denaihati..

      Delete
  18. semoga suksess dalam contest seo Jom Aktifkan Mykad:) Bagus join contest seo macam ni, selain dapat hadiah kl menang, dan kl tidak, tetap berguna untuk traffic blog utk jangaka masa panjang..:) tgh cr masa sesuai utk join jugak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. Dengan join contest seo juga kita dapat kenal blogger baru dan juga boleh meningkatkan pengetahuan teknik seo..

      Delete
    2. Betul, trafik blog yang penting

      Delete
  19. All the best, CP.
    Senang betul MYKad dah banyak fungsi skrg.

    ReplyDelete
  20. All da best..bleh tahan juga kamu ye.. :)

    ReplyDelete
  21. kemah molek... kutip diskaun dan kutip mata ganjaran... teruskan perjuangan...

    ReplyDelete
  22. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction di --> DISINI

    ReplyDelete
  23. Wow ... CP join contest SEO ..... All the best

    ReplyDelete
  24. semoga berjaya dlm contest ni

    ReplyDelete
  25. ada tips baik ke cp? menang contest seo ni jgn lupe blanje kite yg picisan nih.. :)

    ReplyDelete
  26. ramai gak dah tahu pasal kelebihan mykad nih sekarang eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yang tahu tapi mungkin tak ramai yang aktifkan, jom aktifkan mykad sekarang

      Delete
  27. Good luck.. short and precise posting.

    ReplyDelete
  28. oho..ramai juga yang join Jom Aktifkan Mykad ni rupanya..theme blog pun ramai guna yang ni..hahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak silap ini responsive theme

      Delete
    2. aah.. sama dengan theme HH guna.. pernah juga guna theme ini tapi sebab ramai sangat guna tak jadi lah nak guna.. hahaha...

      Delete
  29. Salam... Jom Aktifkan Mykad anda dalam program ini. Menarik bukan Mykad boleh buat kad ganjaran dan kad diskaun. Semoga berjaya buat anda.


    Jom Baca Entri Berkaitan:

    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  30. Replies
    1. ya betul-betul lumayan hehe :)

      Delete
  31. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    ReplyDelete
  32. hi,

    saya datang dari contest yg sama... gudluck ye. muda lagi awak ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello,
      Thanks dan gud luck juga.. 15 hehe.. Salam perkenalan

      Delete
    2. baru 15? wah... bole jadi blogger pro ni in few years ;)

      Delete
  33. Bagus...muda2 lagi dah mula tingkatkan ilmu tentang SEO! Semoga berjaya... Ada potensi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Terima kasih bro BM.. :)

      Delete
  34. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah :). Semoga berjaya juga.

      Delete
  35. awk sntiasa brda di depan...apa tipsnya ye...share la sikit huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak tahu apa tips nya.. Saya hanya mencari tips pada pakar seo malaysia.. :)

      Delete
  36. Semakin ramai yang join kontest SEO ni ye ... well, good luck ...

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul :) terima kasih dan good luck juga..

      Delete
  37. Bagus jugak diaorang buat kontest jom aktifkan mykad ni. salah satu cara untuk sebarkan maklumat pasal program mykad smart shopper sebab masih ramai lagi yang tak tahu pasal benda ni.

    ReplyDelete
  38. Nampaknya artikel anda berada di top 1, ini sesuatu yang bagus untuk SEO anda. Semoga berjaya ya....

    Jom baca entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  39. Power bro, tengah leading. Good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog calrase since awal leading.... hebat2

      Delete
    2. Yalah.... pasti ada rahsia yang beliau ada hinggakan begitu teguh dan hebat bersaing dgn SEO yang mantap.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Jom Aktifkan Mykad

      Delete
  40. goodluck CP . terbaik la CP no1 lagi sekarang (Y) jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
  41. terbaiklah! good luck bro!

    ReplyDelete
  42. hai Cp,semakin kemas dan rapi blog..good luck..lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  43. Semoga entri anda Calrase Patrick terus berada di page 1. Saya kagum dengan blog ini, sentiasa berada di tangga teratas bila sertai contest SEO terutama Jom Aktifkan Mykad.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  44. Good luck untuk contest ini bro , sudah ramai juga yang turut serta :-)

    ReplyDelete
  45. makin hebat nampaknya entri bro..maintain je di page satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya blog Blogger Lelaki dan blog Cslrase Spatrick sentiasa bersaing hebat di page 1. Semoga anda berdua boleh menang.

      Delete
  46. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog yg sekarang agak selesa dalam ranking. Anyway, boleh baca entri saya di JOM AKTIFKAN MYKAD

    ReplyDelete
  47. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog yg sekarang agak selesa dalam ranking. Anyway, boleh baca entri saya di http://panduanpercuma.info/info/tahukah/6644/jom-aktifkan-mykad/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenspa tokjogho lambat hantar penyertaan.... jika terlambat, sangat sukar untuk berada di kedudukan terbaik.

      Delete
  48. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    ReplyDelete
  49. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengikut kepada keputusan penganjur, krputusan diumum pada esok. Moga ada harapan untuk semua peserta.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Jom Aktifkan Mykad

      Delete
  50. Penulisan yang menarik dan SEO pun bagus. Ada harapan menang ni. All the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika diperhatikan kepada situasi semasa, memang blog Calrase Patrick berada di top 1. Ada harapan boleh menang tempat pertama.

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Jom Aktifkan Mykad

      Delete
  51. Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck

    ReplyDelete
  52. Lihat kepada keputusan terkini, blog bro betada di top 2, semoga ia terus kekal sehingga keputusan diumumkan.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  53. Jika lihat kepada keadaan blog ini, tiada satupun iklan dan widget yang membuatkan loading blog menjadi lambat. Ini sesuatu yang perlu diambil barat oleh kebanyakan blogger.

    ReplyDelete
  54. terus terpacak kat atas dah nie. Calon juara.Good luck bro.

    ReplyDelete
  55. terbaiklah...boleh share tips tak nanti bro bila dah menang?

    ReplyDelete
  56. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya

    http://hajarashikin.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. hebat en CP ni.. bagus..:)

    ReplyDelete
  58. Tahniah CP menang tempat pertama.

    ReplyDelete
  59. keren best lah bro....

    ReplyDelete
  60. Tahniah CP sebab menang kontest SEO ini di tempat pertama. Lepas ni leh lak bersaing dalam Malaysia Best Blog 2015 ... hoho

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dan Tahniah juga untuk Bro HH :).. okeyy :))

      Delete
  61. Tahniah sedara CP, semoga terus sukses di masa akan datang!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Sekian.

Powered by Blogger.