Cara Betul Dapat RM50 Lazada Secara Percuma


Salam sejahtera semua, mesti ramai yang dah cuba buat benda ini tapi tidak berjaya capai RM50 kan?

Jadi, dalam artikel ini saya akan kongsikan kepada anda cara paling mudah dan paling betul untuk dapatkan RM50 dari Lazada tu.

Cara Untuk Dapatkan RM50 Lazada

  1. Pertama sekali korang klik link ini > SHARE POCKET LAZADA <
  2. Seterusnya, jika korang belum daftar atau muat turun aplikasi Lazada, anda buat dahulu sehingga selesai.
  3. Jika anda sudah memiliki aplikasi Lazada, setelah korang klik link tu, klik OPEN macam gambar di bawah ini
  4. Sudah klik OPEN, seterusnya, korang pun perlu share with friends link korang dan awal-awal share tu korang akan diberikan RM39. Jadi korang kena pastikan ada dalam 11 orang yang perlu klik link yang anda share tu supaya korang boleh dapatkan RM50 tu.
  5. Mudah sahaja kan? Tapi pastikan kawan korang yang klik link tu pun perlu share juga ok.
  6. Sudah cukup RM50 boleh lah membeli-belah di Lazada.
Sekian.

0 Response to "Cara Betul Dapat RM50 Lazada Secara Percuma"

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel