Jom Belajar Basic Forex Secara Percuma Bersama HotForex


Dalam keadaan pandemik ni, nak terus-menerus tuding jari dekat mana-mana pihak pun tak guna. Bukan setakat suara kita terlalu kecil, bahkan tak membantu langsung pun dekat ekonomi kita.

Nak tak nak, kita sendiri kena buat sesuatu untuk bantu ekonomi keluarga kita. Sampai bila nak harapkan bantuan kerajaan, kan?

Berikutan PKP3.0, HotForex akan mengadakan webinar bahasa melayu untuk mengajar tenfang forex secara percuma.

Uish siapa tak nak ilmu percuma kan? Nanti bila sudah ada ilmu, bolehlah korang sendiri merasakan betapa nikmatnya dapat buat sendiri dari Forex ini.


Siri Webinar Free Untuk Basic Forex

Sebelum itu korang yang nak join webinar ini perlu daftar dahulu di broker HotForex. Boleh klik disini untuk daftar.

Selepas itu, anda boleh rujuk jadual dan pendaftaran webinar di link berikut:

http://bit.do/hfpkp3


Jangan lupa ajak kawan-kawan yang lain untuk sertai webinar ini. Benda free ni jarang2 ada tau. Semoga berjaya buat anda semua.

0 Response to "Jom Belajar Basic Forex Secara Percuma Bersama HotForex"

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi baca entri ini dan silakan untuk memberikan komen anda. Kami sangat menghargai pandangan atau komen yang akan anda berikan. Sila berikan komen anda dengan cara yang berhemah kerana saya tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap komen yang ditulis.

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel