Cara Buat Duit Dengan Tengok Video Youtube 2022

Adakah anda tahu bahawa anda boleh buat duit dengan menonton video? Terdapat banyak aplikasi dan laman web yang akan membayar pengguna untuk menonton video.

Aplikasi dan laman web tersebut akan membayar anda untuk menonton atau melaksanakan beberapa tugas semasa atau selepas proses menonton.

Tengok Youtube Dapat Duit 2022

Cara Dapat Duit Tengok Youtube

Berikut saya kongsikan kepada anda cara yang paling terbaik untuk anda buat duit dengan tengok video youtube:

Buat Duit Dengan Menonton Video Di Swagbucks

Swagbucks adalah salah satu laman web paling terkenal yang membayar pengguna untuk menonton video di laman web mereka. Setakat artikel ini ditulis sudah mencecah $620,854,519 yang mereka telah gunakan untuk membayar pengguna yang menonton video. Kalau dalam Ringgit Malaysia sekitar RM2,570,958,563.
Tengok Youtube Dapat Duit

Swagbucks membayar anda hanya untuk menonton pelbagai video, seperti video sukan, video berita dunia dan sebagainya. Anda juga boleh buat duit dengan menonton video iklan yang disediakan.

Selain daripada hanya menonton video, Swagbucks juga memberi ganjaran kepada pengguna untuk aktiviti lain seperti:
  • Membeli-belah online
  • Menjawab tinjauan/survey
  • Buat duit dengan bermain game secara online atau pada telefon anda
  • Menggunakan apps
Anda boleh daftar di Swagbucks melalui pautan ini https://www.swagbucks.com/. Setelah mendaftar, Klik Discover di sebelah kiri untuk mengetahui tawaran apa yang ada sekarang. Pilih iklan yang akan anda lihat. Semakin banyak iklan yang anda tonton, semakin banyak coin yang akan anda dapat, dan boleh ditukar dengan Dolar.

Itulah cara buat duit dengan tengok video youtube 2022 iaitu melalui laman web Swagbucks. Semoga bermanfaat untuk anda semua. Sekian.

Menarik untuk dibaca:
Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel