Hitz FM Frequency Seluruh Malaysia

Hitz FM adalah salah satu stesen radio terpopuler di Malaysia. Ia menawarkan program-program yang menarik dan juga menyiarkan muzik terkini dan terbaik. Ramai pendengar setia menikmati kandungan yang ditawarkan oleh Hitz FM.

Berikut saya kongsikan kepada anda semua, senarai frekuensi radio Hitz FM seluruh negeri di Malaysia dan juga laman web radio Hitz FM untuk anda dengar secara online.

Frekuensi Radio Hitz FM

hitz fm frequency

Hitz FM Frequency

Klang Valey

92.9 FM

Alor Setar

92.8 FM

Penang

92.8 FM

Ipoh

92.7 FM

Seremban

95.0 FM

Melaka

93.0 FM

Johor / Singapore

97.6 FM

Taiping

93.6 FM

Kuantan

93.2 FM

Kuala Terengganu

94.8 FM

Kota Bahru

92.8 FM

Kuching

95.3 FM

Kota Kinabalu

100.8 FM

Langkawi

92.4 FM

Miri

105.8 FM

Saluran Astro

852

Selain daripada disiarkan secara tradisional melalui radio, Hitz FM juga boleh didengar secara atas talian melalui laman web rasmi mereka melalui pautan https://audio1.syok.my/hitz. Ini memudahkan pendengar untuk menikmati kandungan Hitz FM walau di mana sahaja mereka berada.

Hitz FM juga menawarkan aplikasi mudah alih yang boleh dimuat turun secara percuma. Aplikasi ini membolehkan pendengar untuk mendengar radio secara langsung, mengetahui jadual rancangan dan juga mengetahui lagu yang sedang dimainkan.

Dalam menyediakan program-program yang menarik dan muzik terkini, Hitz FM memastikan bahawa pendengar sentiasa terhibur dan selalu merasa dikemas kini dengan perkembangan muzik terkini. Jadi, jika anda ingin mendengar muzik terbaik dan terkini, pastikan untuk sintonize ke frekuensi Hitz FM.
Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel