Tonton Online Drama Bidadari Salju - Episod Penuh Terkini

Tonton Online Drama Bidadari Salju - Episod Penuh Terkini - Bidadari Salju ialah sebuah siri drama televisyen Malaysia 2020 arahan Reza Badarudin dibintangi oleh Sweet Qismina, Adam Lee, Jasmine Suraya Chin, dan Chacha Maembong, Siri ini memulakan tayangan perdana pada 15 Disember 2020 di Slot Akasia TV3.

Tonton Online Drama Bidadari Salju


Sinopsis Drama Bidadari Salju

Mengisahkan Kayra yang sering menjadi mangsa buli dan selalu dihina di sekolah kerana paras wajahnya yang tidak cantik, penampilannya yang selekeh dan kemiskinannya. Hariz, pelajar seniornya selalu mencari fasal dengannya hampir setiap hari. Hariz terlalu membenci gadis ini hingga dia tergamak melemparkan fitnah yang meragut maruah dan harga diri gadis ini sehingga dia dipulaukan oleh ayah sendiri dan orang kampung. 5 tahun berlalu, Kayra akhirnya berjaya bangkit dari kejatuhan itu dan berjaya dalam hidupnya. Namun akibat kisah silam yang memeritkan membuat dia membenci lelaki, cinta dan perkahwinan. Hariz sentiasa dibayangi dosa-dosa silamnya dan Kayra tidak pernah lupus dalam ingatannya. Dalam diam, rasa cinta tiba-tiba mekar dalam hatinya. Memang jodoh dan pertemuan di tangan Tuhan. Rupa-rupanya lelaki yang dibenci dan didendami sampai mati ini adalah jodohnya. Memang best drama Bidadari Salju ni.

Tonton Drama Bidadari Salju Episod 1 - Episod 28 (Akhir)

Memandangkan ramai yang ingin menonton drama Bidadari Salju secara online, anda boleh menontonnya melalui pautan di bawah:

Tonton Episode Penuh Bidadari Salju

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel